"Am sperat pana in ultimul moment ca se va schimba ceva!" Dorit si de Steaua, Felgueiras a plecat din Romania! Cu cine a semnat

"Am sperat pana in ultimul moment ca se va schimba ceva!" Dorit si de Steaua, Felgueiras a plecat din Romania! Cu cine a semnat

Mario Felgueiras, unul dintre cei mai buni portari din Liga I, vazut ca un inlocuitor perfect pentru Arlauskis, in cazul in care lituanianul va pleca la vara, si-a gasit echipa si a plecat de la CFR Cluj.

Felgueiras a semnat cu turcii de la Konyaspor, echipa lui Torje si Marica. Fostul portar de la CFR a fost dorit si de Steaua. "Nu vreau sa vorbesc despre trecut, despre ofertele existente de-a lungul vremii. Nu are sens sa privim inapoi, oricum n-am mai putea schimba nimic", a declarat acesta pentru Stiridesport.ro despre interesul din Ghencea pentru el.

Felgueiras nu a vrut sa plece din Romania. Spera ca la CFR sa se rezolve lucrurile si totul sa revina la normal. Clubul va afla astazi daca cererea de a intra in insolventa este acceptata: "A aparut aceasta oportunitate, cluburile au ajuns la un acord, iar eu ma bucur ca am putut pleca fara probleme, fara sa ma cert cu nimeni. E un pas inainte pentru mine, pentru viata mea, o noua provocare. Voi ramane cu amintirile frumoase de la CFR Cluj, unde am petrecut doi ani si jumatate speciali. M-am simtit ca acasa la Cluj si am legat prietenii care vor dura toata viata mea. Daca o sa-mi pot ajuta prietenii din Romania o voi face cu placere oricand, trebuie sa stie ca pot conta pe tot sprijinul meu."

"Am sperat pana in ultimul moment ca se va schimba ceva, ca lucrurile vor reveni la normal. Am plecat acasa, in decembrie, cu credinta ca va fi bine, inca vedeam o rezolvare. Nu mai trebuie cautati vinovati dar e pacat pentru ca exista o perspectiva frumoasa.", a mai spus Felgueiras pentru sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies