"Ne-au lasat asa, de mama noastra! E inacceptabil sa se intample asa ceva!" Reactia DURA despre situatia de la CFR Cluj:

CFR Cluj a demarat procedura de deschidere a dosarului de insolventa, pentru a scapa de situatia cea mai periculoasa - falimentul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:09
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:20

Vasile Miriuta, care a antrenat recent in Gruia, a vorbit la Dolce despre ce se intampla acum la CFR Cluj.

"Nu e o idee buna, nu ma asteptam ca un club ca CFR sa intre in insolventa. S-a discutat si cand eram eu acolo, se discuta de cand am preluat eu echipa, dar s-a reusit pana la urma sa se ia licenta. Mai am si eu de luat bani de acolo, sunt banii mei, pe care i-am muncit.

Asta e, daca trebuie sa renunt la ei o sa renunt. Dar e o bataie de joc. FRF sa ne lase asa, de mama noastra, neplatiti! E inacceptabil sa se intample asa ceva in ziua de azi. Nu pot sa-mi dau seama cum accepta FRF asa ceva. La noi nu se implica nimeni sa ajute sportul", a spus Miriuta la Dolce.

Fostul antrenor al CFR-ului este convins ca echipa nu mai poate avea nicio pretentie in lupta pentru titlu sau cupele europene.

"Nu e nicio sansa sa se mai apropie de Steaua. Eu am spus, daca eram cu banii la zi, eram singura echipa care ne puteam lupta cu Steaua. Asa, Steaua poate sa primeasca deja trofeul.

Cine merge în Europa League? Echipele care nu vor retrograda! Poate Tg. Mures sau Botosani", a incheiat Miriuta.

Modifică setările cookies