Dinamo steliano filip Superliga

"Am muncit un an de zile ca sa ajungem aici." Reactia jucatorilor dinamovisti cand au aflat ca pot fi exclusi din Europa 

Tocmai cand credeau ca greul s-a dus pentru ei, dinamovistii au aflat ca risca sa fie scosi din Europa din cauza insolventei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 17:35
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 17:35

Jucatorilor nu le vine sa creada ca Dinamo ar putea fi exclusa de UEFA din Europa. Steliano Filip a vorbit despre situatia de la club din acest moment:

"Noi am muncit un an ca sa ajungem pana aici si nu cred ca se pune problema de a nu participa in cupele europene. Ar fi o dezamagire, pentru ca am tras un an pentru asta, iar acum sa ajungem unde ne-am dorit, dar sa nu putem evolua ar fi foarte neplacut... Dar nu cred ca se va intampla asta", a spus Steliano Filip pentru DigiSport.

Jucatorul lui Dinamo a vorbit si despre Flavius Stoican si impactul pe care il are asupra echipei: "Este un antrenor foarte tanar, foarte bun, care stie sa-si motiveze jucatorii si, cel putin de cand a venit dansul la echipa, pe mine m-a ajutat foarte mult. A fost langa mine si m-a incurajat si cand am fost in echipa si cand nu am jucat. Este un tip extraordinar, cu care iti face placere sa lucrezi"

Modifică setările cookies