Dinamo Catalin Munteanu Flavius Stoican U Cluj Liga 1

Pleaca SIMBOLUL? Dinamo sufera cea mai mare pierdere din acest sezon! Anuntul care ii va intrista pe toti fanii:

Dinamo se poate desparti de Catalin Munteanu, jucator care e dorit la U Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:17
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:17

Fostul actionar de la Dinamo, Florian Walter il cere pe Munteanu in Ardeal. El este acum la U Cluj si s-a gandit la simbolul lui Dinamo pentru un transfer.

ZMEU

"Cap de Zmeu" este imaginea cu care suporterii lui Dinamo asociaza echipa in aceste momente. In ziua in care s-a retras Danciulescu, 'cainii' au ramas doar cu Munteanu, ca simbol in teren.

La 35 de ani, mijlocasul castiga 7000 de euro pe luna, iar din vara sefii se gandesc sa-i injumatateasca veniturile, din cauza planului de insolventa la care adera clubul.

"Din vara sunt liber si nu cred ca mai raman la Dinamo. Nu am vorbit cu nimeni de la club, eu vreau sa mai joc fotbal, dar daca nu o sa pot la Dinamo o voi face in alta parte, astept oferte. Dinamo nu sta in mine si nici eu nu stau in Dinamo", a spus Munteanu, care a bifat 6 meciuri in acest sezon pentru Dinamo.

6 ani a stat Munteanu la Dinamo; Stoican i-a propus un post in staff, insa el a refuzat pentru ca mai vrea sa joace fotbal.

El se gandeste sa plece la U Cluj, dupa cum anunta stiridesport.ro, care mai spune ca patronul Walter incearca sa-l ia in vara.

Modifică setările cookies