Dinamo Cristi Borcea Nicolae Badea Liga 1

ATAC dur al lui Dinamo spre Nicolae Badea! "De basme suntem satui! Produce zgomot si fum! E amuzant!" Ce spun actele OFICIALE:

Clubul Dinamo a prezentat un comunicat de presa in care vorbeste despre atacurile din ultima vreme venite din partea lui Nicolae Badea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:49
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:48

In scrisoarea trimisa in presa, clubul Dinamo isi asuma rolul de a lamuri cateva aspecte. Dupa ce patronul actual a spus ca Dinamo are datorii mari, de 20 de mil. de euro din vremea in care echipa era condusa de fostii actionari, Badea a ripostat.

ACTELE

Dinamo a rectionat la cele spuse de Nicolae Badea, printr-un comunicat. Iata textul integral:

"Constatam cu tristete ca nici macar acum, mult dupa ce a trecut ceasul al doisprezecelea, domnul Nicolae Badea nu renunta la ceea ce stie sa faca cel mai bine - dezinformare si manipulare.

O sa trecem peste prima incercare de manipulare, extrem de „subtire”, cea in care dumnealui a prezentat doar prima pagina a bilantului SC Dinamo din anul 2012, fara ca macar sa faca efortul de a consulta presa zilei, in care se prezenta documentul integral, si ne vom referi si la celelalte tentative amuzante de a produce zgomot si fum.

Suntem convinsi ca domnului Badea, care era obisnuit sa scoata bani de la Dinamo, nu sa bage, ii este greu sa inteleaga cum e sa investesti 14 milioane de euro in Dinamo intr-un singur an. Ar putea sa se uite macar in buzunarele dumnealui si ale fostilor actionari, unde poate avea surpriza sa descopere 5,5 milioane de euro dintr-un foc. Desi, daca ar mai exista o farama de decenta, ar fi de ajuns sa se gandeasca pret de o clipa la JAFUL pe care l-a lasat in urma si n-ar mai avea nicio indoiala ca Dinamo nu ar mai fi putut supravietui un an fara un efort financiar imens. Proportiile acestui JAF incep, incet, incet, sa devina publice.

In legatura cu celelalte teorii de domeniul fantasticului pe care le produce domnul Badea, vrem sa facem cateva precizari concrete, definitive si irevocabile. De basme suntem satui.

Pentru inceput, o singura intrebare: de ce clubul Dinamo, condus „pe culmile gloriei manageriale” de catre dumnealui, nu s-a constituit parte civila in „Dosarul Transferurilor”? Vorbim despre o situatie in care clubul a fost prejudiciat cu multe milioane de euro. Acesta este un caz clar, in care s-a dat deja o sentinta judecatoreasca. Oare pentru ceea ce s-a intimplat la clubul Dinamo in aceasta speta, condamnata definitiv si irevocabil, a beneficiat de girul sau? Asa cum putem vedea in documentele prezentate de presa, domnul Badea a fost cel care l-a mandatat pe Cristi Borcea sa instrumenteze aceasta situatie. Daca l-a mandatat sa actioneze in interesul societatii si nu a facut ce trebuia pentru Dinamo, de ce nu a aparat clubul si interesele acestuia? Sunt intrebari clare la care intreaga opinie publica, in mod special suflarea dinamovista, asteapta un raspuns clar.

In incheiere, pentru ca stim afinitatea pentru dezinformare care-l caracterizeaza pe domnul Badea, vrem sa-i comunicam inainte de a face efortul sa mai arunce cu fumigene in spatiul public, ca atunci cand Dinamo a fost preluat de noul actionar, procedura juridica prin care clubul se putea constitui ca parte prejudiciata in „Dosarul Transferurilor” nu se mai putea face. Termenul legal era depasit.

Asteptand o lamurire din partea domnului Nicolae Badea referitoare la aceasta tema, ne exprimam inca o data convingerea ca a sosit momentul ca in fotbalul romanesc sa se faca lumina. Doar intelegand trecutul, ne putem feri de greseli in viitor.

FC Dinamo Bucuresti, Prin Purtatorul de cuvant Dorin Irimia"

Continuarea cuvintelor de mai sus sunt doua documente, acte ce confirma ca Badea l-a imputernicit pe Borcea sa-l dea pe Mara la Alaves pentru 1,2 mil. de dolari, un transfer 'cu cantec', unul dintre cele pentru care Cristian Borcea este acum la inchisoare.

Modifică setările cookies