Alibec, OUT de la FCSB! Cristi Tanase ramane! Ce se intampla cu De Amorim, imprumutat pana in vara la Kayseri
Vineri 18 Mai 2018, 09:21

Alibec, OUT de la FCSB! Cristi Tanase ramane! Ce se intampla cu De Amorim, imprumutat pana in vara la Kayseri

MM Stoica a vorbit despre transferurile FCSB. 

Duminica se decide titlul, iar FCSB risca sa-l rateze, dupa ce conducea in clasament cu doua puncte avans. Diferenta de un punct e arbitrata de Hagi, care merge in Gruia cu Viitorul duminica seara.

FCSB isi face deja strategie de transferuri, iar soarta unor jucatori a fost deja stabilita. Cristi Tanase isi va prelungi contractul, desi nu a impresionat la revenirea in tara. El a revenit insa tarziu si nu a facut pregatirea de iarna cu echipa. "Probabil isi va prelungi", a spus MM Stoica.

Denis Alibec a fost deja pus pe lista de transferuri. Poate sa ajunga in Franta pentru 1,7 milioane de euro.

Tot la finalul sezonului ii expira imprumutul lui De Amorim la Kayserispor, iar MM nu crede ca acesta va mai dori sa joace in Romania.


"Ii expira imprumutul, dar oamenii pot activa clauza. Nu stiu ce va fi. Daca De Amorim nu are alta oferta, se va intoarce. Desi, dupa declaratiile date dupa ce a plecat, nu cred ca vrea sa vina inapoi. Daca va reveni, va intra intr-o concurenta cu Cristi Tanase, cu Teixeira, cu Florinel Coman", a spus MM Stoica la Digi.

Directorul sportiv anunta mai multe transferuri de vara.

"Suntem in cautare de jucatori pe mai multe pozitii. Dar mai avem trei zile sa aflam deznodamantul acestui campionat. Apoi, ne vom canaliza energiile pe transferuri. Eu urmaresc multi jucatori, daca se va apela la mine, pot face propuneri",
a concluzionat Mihai Stoica.VIDEO PROTVPLUS.RO