"Aduc și ei un Cortacero, nu?". Suporterii FCSB-ului, luați peste picior pentru invițiativa de a cumpăra clubul 

Pablo Cortacero FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:06
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:25

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că a trimis deja o ofertă pentru cumpărarea clubului.

Supărat că este criticat de suporteri, Becali a susținut că le cedează clubul pentru 10 milioane. Acum, patronul vicecampioanei va trebui să le ofere un răspuns oficial, după ce aceștia i-au făcut oferta de cumpărare.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, susține că suporterii au strâns cele 10 milioane de euro solicitate de Becali și așteaptă un număr de cont de la acesta pentru a face plata.

Florin Lovin, fost jucător la Steaua (FCSB), este de părere că Gigi Becali nu va vinde niciodată echipa, iar suporterii nu au puterea financiară pentru a susține un club. 

"Se propagă ideea că Gigi Becali face bine ce face, vorbesc oameni de fotbal despre care te-ai aștepta să aibă decență... ne-am pierdut cu totul. Sunt niște lucruri aberante care depășesc grav sfera fotbalului. Cel mai elocvent exemplu este următorul: Steaua a luat ultimul campionat fără Gigi Becali aproape, Astra a luat ultimul campionat fără Ioan Niculae aproape. Poate să-mi dea patronul 100.000 de lună, tot e o aberație să se întâmple lucrurile astea. 

Asta e o glumă proastă. În primul rând că vrea să vândă Gigi Becali e o glumă proastă. Niciodată nu se va întâmpla lucrul acesta. Nu ai cum. Dovada vie că suporterii nu pot ține un club o avem la Galați, la Dinamo. Aduc și ei un Cortacero, nu? Să fie treaba completă! Gigi Becali nu vrea să vândă FCSB niciodată.", a declarat Florin Lovin la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!