Adrian Mutu FCU Craiova Cupa Romaniei

”Trecem printr-o perioadă dificilă, nemeritat”. Adrian Mutu și concluziile după calificarea în optimile Cupei

FCU Craiova a obținut prima victorie după mai bine de o lună. Oltenii s-au impus în fața Petrolului, în șaisprezecimile Cupei României, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 21:58
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 22:00

Adrian Mutu a fost mulțumit de jocul echipei sale și se gândește deja la meciul din următoarea etapă de Liga 1, cu FC Botoșani. Craiova este a treia echipă calificată în optimile Cupei, după FC Voluntari și Minaur Baia Mare.

„E importantă pentru moralul nostru şi pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat zic eu. Avem nevoie şi de astfel de victorii. Am fost mult mai atenţi pe fazele fixe. în rest nu au avut ocazii mari de a marca. Au avut foarte puţine ocazii, am închis bine jocul. Echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă.

De mâine, ne gândim la Botoşani pentru că trebuie să luăm puncte şi în campionat. Băieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc să facă astfel de faze cum au reuşit în seara asta. Ar trebuie să joace mai relaxaţi. Atmosfera a fost foarte frumoasă, ştiu cum sunt fanii de la Ploieşti. De aceea i-am şi salutat la final, iar răspunsul a fost pozitiv.

Ai nevoie de confirmări, pentru că ceea ce faci. Au fost anumite episoade care nu au fost de partea noastră şi nu am reuşit să strângem câte puncte ne-am fi dorit sau am fi meritat. Ne aşteaptă o deplasare importantă şi sper să câştigăm meciul”, a spus Mutu, după meciul cu Petrolul.

FCU Craiova joacă duminică la Botoșani, iar apoi se va pregăti pentru meciul cu rivala locală, Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies