VIDEO EXCLUSIV Scântei înainte de derby-ul Craiovei! Liderul Peluzei Sud a intrat în direct și a lămurit relația cu jucătorii lui Mutu

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Andrei Preda a vorbit despre relația cu jucătorii lui Mutu, dar și despre rivalitatea cu Craiova lui Rotaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 12:41
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 13:37

FCU Craiova a pierdut în ultimele minute două puncte în duelul cu FC Botoșani, din etapa a zecea a Ligii 1. Echipa pregătită de Croitoru a reușit să egaleze în minutul 90, 1-1, când Dawa a înscris cu o lovitură de cap. 

După eșecul de la Pitești, 0-1, când liderii Peluzei Sud au intrat în autocarul echipei pentru a-l băga pe Dragoș Albu în ședință, s-a vehiculat că există o anumită animozitate între ultași și jucători, dar liderul Peluzei Sud neagă acest lucru.

Preda: „Este foarte multă ură pe CSU Craiova”

„Obiectivul echipei este salvarea de la retrogadare, sunt 15-16 jucatori aduși, e greu să implementezi un stil de joc. Suntem pe un loc care nu ne convine, nici lui Adrian Mutu nu îi convine. Nu există niciun conflict între Peluza Sud și Universitatii Craiova. Adrian Mutu are sustinerea noastră până la finalul campionatului.

A fost o discuție mai aprinsă după meciul de la Pitești, cand cu acordul președintelui si al lui Adi, am urcat în autocar pentru a avea o discuție cu Albu, căpitanul echipei. A fost o discuție de 2-3 minute, băieții au înțeles mesajul. A doua zi am ieșit cu băieții la un suc. Cum să îi luăm banderola în autocar, avea banderola acolo?

A fost o confuzie, el a vrut să salute galerie, dar era o pancartă și a tras un jucător și noi am crezut că nu vrea să vrea să salute galeria. Referitor la mesajele de pe Facebook, patronul este contestat la noi din 2005. Dacă vrem să nu-l mai contestăm, peste un an, doi, când va fi performanță la club, deocamdată ne dorim să jucăm cu suporteri împotriva echipei înființate de Federație și Primăria din Craiova. 

Nu ne interesează duelul dintre Mititelu și Rotaru, ei sunt patroni. E treaba lor. Noi am plecat legal din Liga 4, Liga 3, Liga 2 și Liga 1. Așa se face la fotbal, nu? Nu există ca o echipă să fie băgată în Liga 2, să fie schimbat regulamentul și să fie promovată. Numai la noi în România. Că noi nu am existat din 2013 și 2017 și au angajat toate legendele pe 8 milioane, e treaba lor. 

Este foarte multă ură pe această echipă (n.r.- clubul finanțat de Mihai Rotaru) în Craiova”, a declarat Andrei Preda la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

După 10 etape scurse din Liga 1, FCU Craiova ocupă locul 12 în clasament, cu 9 puncte. În timp ce rivala CSU Craiova, este pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte și un meci mai puțin.

Primul duel dintre cele două echipe din Craiova va fi pe 3 octombrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!