FCU Craiova Adrian Mutu Superliga

Fanii se vor înfuria! Mutu l-a titularizat pe fotbalistul pe care a anunțat că îl exclude din lot

FCU Craiova s-a deplasat la Botoșani pentru duelul cu locul secund din campionat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 19:18

Trupa lui Adrian Mutu avea nevoie disperată de puncte, însă s-a duelat cu una dintre cele mai puternice formații din competiția internă. După duelul din etapa trecută, dintre FCU Craiova și FCSB, câștigat de echipa lui Edward Iordănescu cu 1-0, Marcel Pușcaș, directorul general al Craiovei lui Mititelu, a anunțat că Sekou Sidibe va fi exclus din lot, din cauza comportamentului său.

”Despre băiatul ăsta nu putem vorbi încă prea mult, are 20 de ani, dar vârsta nu scuză un asemenea gest. El a fost azi exclus din lot şi amendat. Toleranta este zero la noi la club. Autocontrolul este parte intrinsecă a valorii sportive.  Acest Sidibe a avut o şansa să demonstreze în România. Cred că regretă acum acel gest”, declara Marcel Pușcaș, pe 19 septembrie.

  • Fanii se vor îngfuria! Mutu l-a titularizat pe fotbalistul pe care a anunțat că îl exclude din lot

O săptămână mai târziu, Sidibe a fost reprimit în lot. Mai mult, acesta este titular în duelul cu FC Botoșani, jucat pe terenul formației moldave. El împarte trioul ofensiv cu Ondaan și Bălan.

Schimbat în minutul 65 al duelului cu FCSB, Sidibe a avut o reacție nervoasă la în momentul părăsirii terenului. El a gesticulat la ieșirea de pe teren, urmând ca la intrarea la cabine să își arunce tricoul de joc pe jos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies