FCU Craiova Adrian Mititelu Superliga Superliga

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu s-a ținut de cuvânt! Ce măsuri a luat FCU Craiova după intervenția telefonică a patronului la Pro Arena

În acest moment, oltenii ocupă a 12-a poziție în clasamentul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:30

În ultima etapă, FCU Craiova s-a duelat doar 27 de minute cu Sepsi OSK, din cauza scandărilor cu iz xenofob venite din partea galeriei trupei din Bănie. Centralul Andrei Chivulete luase, așadar, decizia de a suspenda definitiv partida, după ce trimisese 10 minute jucătorii la vestiare.

Adrian Mititelu s-a ținut de cuvânt! Ce măsuri a luat FCU Craiova după intervenția telefonică a patronului la Pro Arena

Adrian Mititelu a avut o intervenție telefonică la Pro Arena, în cadrul emisiunii „Ora Exactă în Sport”, unde a vorbit, printre altele, despre măsurile pe care le va lua la clubul pe care-l patronează încă din 2005.

„Vă spun că noi vom face o reformă. Dacă tot am trecut prin aceste nebunii și necazuri în ultimul timp, și noi vrem să ne schimbăm. Am înțeles ce se întâmplă cu lumea, cu fotbalul. S-au schimbat multe și ne-am schimbat și noi. Vom căuta să schimbăm și comportamentul celor care vin la meci”, a spus Adrian Mititelu.

Comunicatul oficial emis de FCU Craiova

În acest sens, FCU Craiova a și postat un comunicat oficial în care au evidențiat că meciurile de pe teren propriu, pe stadionul „Ion Oblemenco”, se vor disputa fără spectatori pe o perioadă nedeterminată.

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă

nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de

urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor

putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele”, se arată în comunicatul oficial emis de FCU Craiova.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!