Adrian Mititelu Dinamo FC U Craiova Superliga

Adrian Mititelu, reacție în miez de noapte după ce FC U Craiova a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

FC U Craiova a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, după ce a remizat contra lui Dinamo, în grupele Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 08:06
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 08:06

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a postat un mesaj pe Facebook, după miezul nopții, în care le cere suporterilor să nu mai critice jucătorii pentru perioada slabă pentru că "ei au cea mai mică vină".

Adrian Mititelu, reacție după Dinamo - FC U Craiova 0-0

De asemenea, finanțatorul oltenilor spune că știe motivele pentru perioada nefastă prin care trece echipa, însă nu dorește să le prezinte pentru moment.

"Cred în continuare în echipă și în jucători. Avem jucători de valoare certă. Sunt ferm convins că timpul o să confirme cele spuse de mine.

Traversăm o perioadă nefastă ca urmare a unui cumul de factori. Voi explica publicului într-o zi, acum nu este momentul. Oricum, nu mai trageți în jucători! Ei au cea mai mică vină.

Observ cu tristețe, dar nu cu surprindere, etichetele ofensatoare puse de așa-ziși suporteri ai echipei. Toți se pricep la fenomen, dau verdicte, cântă Prohodul și anunță Apocalipsa.

În parte, se confirmă ipoteza că o mare parte dintre fani sunt fani de rezultat. Iar în momentul în care echipa dă de greu, o înjură și chiar o abandonează.

Evident, toți facem greșeli. Nimeni nu este perfect. Dar cele mai multe dintre aceste greșeli se fac din cauza presiunii create de public", a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

FC U Craiova ocupă locul 13 în Superliga, cu 15 puncte în 14 meciuri, iar pentru olteni urmează meciul cu FC Hermannstadt, programat sâmbătă, de la ora 21:45.

Modifică setările cookies