VIDEO Adrian Mititelu aruncă în aer lupta pentru play-off: "Sunt convins că se rejoacă meciul cu Sepsi!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 23:55
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 23:54

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, este convins că meciul cu Sepsi se va rejuca, în ciuda deciziei Comisiei de Disciplină, de săptămâna trecută.

Din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei lui FC U Craiova, meciul cu Sepsi din 29 ianuarie a fost suspendat în prima repriză. Comisia de Disciplină a decis ca formația olteană să piardă meciul la masa verde, însă clubul din Bănie nu renunță.

Adrian Mititelu aruncă în aer lupta pentru play-off: "Sunt convins că se rejoacă meciul cu Sepsi!"

FC U Craiova se îndreaptă acum către Comisia de Apel și este încrezătoare că se va dicta rejucarea meciului de la Sfântu Gheorghe.  

O eventuală rejucare a meciului și trei puncte în plus pentru FC U Craiova ar cântări enorm în clasament. Oltenii sunt acum pe locul 7, cu 33 de puncte, la cinci lungimi chiar în spatele lui Sepsi, care ocupă ultima poziție pentru play-off.

"Am reușit să trecem un hop important. Acum chiar că încep să cred în play-off. Eu cred că sunt 50% șanse. Sper ca meciul de la Sfântu Gheorghe să se rejoace. Nu cred că FRF își permite să o trimită pe Sepsi în play-off cu puncte câștigate la masa verde. Eu refuz să cred că la Comisia de Apel, unde sunt doi profesori universitatari, se poate menține o decizie care n-are nicio acoperire în lege.

Ce puteam să fac eu dacă nu aveam nicio atribuție de organizare la Sfântu Gheorghe, când totul a depins de domnul Dioszegi? Cred că domnul Răzvan Burleanu ia piciorul de pe accelerație și lasă comisiile să judece cum cred ele. Nu poți să faci doi profesori universitari de la Comisia de Apel să se conformeze. De aceea sper să rejucăm mecul de la Sepsi, pentru că așa ar fi cinstit și corect. 

Eu sunt convins că vom rejuca meciul la Sfântu Gheorghe. Poate ne bat pe teren și atunci nu mai putem comenta. Eu am speranța că vom rejuca meciul. Eu zic că avem 50% șanse să mergem în play-off", a spus Mititelu, după meciul cu FC Voluntari.

Programul lui FC U Craiova în sezonul regulat

  • Etapa 27: CS Mioveni (acasă)
  • Etapa 28: Chindia (deplasare)
  • Etapa 29: FC Botoșani (acasă)
  • Etapa 30: FC Hermannstdt (deplasare)

Programul lui Sepsi în sezonul regulat

  • Etapa 27: FC Hermannstadt (acasă)
  • Etapa 28: Farul (deplasare)
  • Etapa 29: CFR Cluj (acasă)
  • Etapa 30: FCSB (deplasare)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!