Adrian Mititelu acuză Federația că face jocurile premierului Ungariei: „Am înțeles că așa vrea Orban!”

Adrian Mititelu FCU Craiova Sepsi OSK Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:26
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:29

Patronul lui FCU Craiova continuă să pună presiune pe FRF, în încercarea de a-i convinge pe cei de acolo să dispună rejucarea meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, suspendat din cauza scandărilor xenofobe venite din peluza oltenilor.

În ultimul său discurs ce a avut ca subiect meciul cu Sepsi OSK, Adrian Mititelu a susținut că Federația Română de Fotbal face jocurile lui Viktor Orbán, premierul Ungarie, care vrea să vadă echipa covăsneană campioană.

„Sepsi merge la Farul, nu e meciul pierdut din start. Dacă arbitrajul va fi în nota obișnuită, adică să le dea gol valabil cu mingea ieșită jumătate de metru, penalty inexistent... ce s-a întâmplat la Sepsi - Hermannstadt lasă un gust amar, alimentează niște zvonuri, niște suspiciuni.

Asta arată ceva, probabil că în România trebuie să fie în play-off o echipă care reprezintă comunitatea maghiară, să fie la fel ca în Parlament. 

Mititelu: „Am înțeles că așa vrea Orban!”

Sau poate afacerile pe care le învârt apropiații premierului Orban prin Transilvania să aibă legătură cu promovarea echipei fanion. Și la alte sporturi au început să își exprime forța. 

Eu, cu banii mei făcuți cu greutăți și cu sânge, mă bat cu banii contribuabililor maghiari pe care domnul Dioszegi îi primește.

Unii îmi spun că Sepsi vrea să treacă la următorul nivel, că anul viitor vrea să fie campioană a României. Am înțeles că Viktor Orban vrea să o facă pe Sepsi campioană. Pentru asta trebuie să beneficiezi de tot sprijinul logistic al Federației”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat site-ul oficial al clubului FCU Craiova. 

FCU Craiova ocupă locul șapte în clasament și se află la cinci puncte în spatele lui Sepsi, care ocupă ultimul loc ce duce în playoff, cu 41 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!