Explicația Jandarmeriei Craiova, după ce o persoană a leșinat din cauza gazului lacrimogen la FCU Craiova - CS Mioveni 2-1

fcu craiova - cs mioveni FCU Craiova gaz lacrimogen jandarmeria craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 08:50
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 08:51

Jandarmeria Craiova a emis un comunicat pentru a explica incidentele de la FCU Craiova - CS Mioveni, 2-1, din etapa 27 a campionatului.

FCU Craiova a învins-o dramatic pe CS Mioveni, 2-1, în runda 27 a campionatului, grație golului înscris de Dragoș Albu (22 ani), în minutul 90. Astfel, în urma acestui succes, oltenii au acumulat 36 de puncte și s-au apropiat la 2 puncte de Sepsi OSK, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-offf, cu 3 etape înainte finalul sezonului regulat. 

Gazul lacrimogen a provocat pagube la FCU Craiova - CS Mioveni 2-1

Însă, în minutul 78, doi ultrați ai lui FCU Craiova au început să se încăiere chiar în timpul meciului. Văzând această situație, Jandarmeria a intervenit pentru a opri conflictul. Numai că, în tentativa autorităților de a stopa totul, s-a declanșat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen, în urma căreia o femeie a ajut nevoie de înjriri medicale.  

„Spre finalul partidei de fotbal, având în vedere stările conflictuale dintre membrii peluzei și suporterii din Tribuna a doua, a fost necesară realizarea cordoanelor de jandarmi în interiorul arenei sportive pentru a preveni escaladarea conflictului.

În momentul deplasărarii jandarmilor, s-a declanșat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen. În urma acestui incident, conducerea unității a dispus verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situații.

Pe această cale, ne exprimăm regretul pentru producerea acestui eveniment”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!