Mihai Stoica a dat verdictul cu privire la rejucarea meciului Sepsi - FCU: „Așa va fi corect”

Mihai Stoica Sepsi - FCU Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 21:01
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 21:00

Cele două echipe s-au confruntat în etapa cu numărul 23. 

Andrei Chivulete a întrerupt jocul din cauza scandărilor cu iz xenofob venite din partea galeriei oltenilor. Asta a stârnit un val de reacții, iar după ce FCU Craiova a fost penalizată pierzând meciul cu 0-3 la masa verde, Adrian Mititelu a spus că este convins că meciul se va rejuca.

Mihai Stoica a dat verdictul cu privire la rejucarea meciului Sepsi - FCU: „Așa va fi corect”

Managerul general FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situația în care se află cele două echipe și a precizat că ar fi corect, într-o oarecare măsură, ca partida să fie rejucată.

„Ştiţi ce poate să fie un cutremur? Dacă într-adevăr se dictează rejucarea partidei la Sepsi - FCU Craiova. Va fi corect cumva. Nu au nicio vină jucătorii celor de la FCU”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Se rejoacă Sepsi OSK - FCU Craiova? Dezvăluirea lui Adrian Mititelu: „Sunt convins. Asta scrie în regulament”

La finalul meciului FCU Craiova - CS Mioveni, Adrian Mititelu a vorbit despre disputa din runda cu numărul 23 și a evidențiat faptul că este convins că se va rejuca la Sf. Gheorghe duelul olteni și covăsneni.

„Până mâine când se termină meciul Sepsi - Hermannstadt, noi suntem pe loc de play-off, deoarece, cele trei puncte pe care le are Sepsi nu există. E o decizie care nu are nicio acoperire regulamentară. 

Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Nu am spus-o până acum că nu am vrut să-i tulbur pe băieți. Deci, noutăți din apel și din surse federale. Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în regulamentul din România să fie întrerupt meciul pentru scandări xenofobe. 

Singura sancțiune care e prevăzută în regulament pentru xenofobie e doar amendă și disputarea meciurilor fără spectatori. Deci, repet. În regulamentul din România și UEFA nu există să se întrerupă meciul pentru xenofobie!

Mai mult, înainte de a lua decizia finală de a întrerupe meciul, arbitrul trebuia să facă o convocare cu căpitanii echipelor pentru a vedea dacă se poate continua meciul cu scandările din tribune.

Prin urmare, decizia este nulă, pentru că regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru rasism!”, a spus Adrian Mititelu la zona mixtă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!