Adrian Mititelu a decis ce se va întâmpla cu Robert Popa, în urma mărturiilor uluitoare oferite de portar

FCU Craiova Adrian Mititelu Robert Popa Superliga Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:01

Goalkeeperul celor de la FCU Craiova a oferit pentru Sport.ro câteva declarații dure.

Iar asta a stârnit un val de reacții. La patru zile de la mărturiile lui Robert Popa, Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla cu portarul lui FCU Craiova, care a bifat 19 partide în actuala stagiune din Superligă.

Adrian Mititelu a decis ce se va întâmpla cu Robert Popa, în urma mărturiilor uluitoare oferite de portar

Finanțatorul din Bănie a vorbit din nou despre situația în care se află Robert Popa și a evidențiat faptul că portarul nu va fi tratat nefavorabil la club, în ciuda declarațiilor pe care le-a făcut.

„Popa a anunțat că astăzi (n.r. marți, 21 februarie) vine la echipă. E unul dintre jucătorii noștri și va beneficia de aceleași șanse și drepturi pe care le au și ceilalți jucători. Nu are nimeni nimic cu el, un tânăr teribilist care a făcut niște afirmații foarte urâte, dar foarte nedevărate. Eu și acum sunt stupefiat de ce a putut să spună.

Nici măcar 20 la sută nu este adevărat din ce a spus. E treaba lui, nu va avea o atitudine ostilă din partea noastră. Eu din contră, poate e o slăbiciune a mea, ne comportăm foarte frumos. Eu tot timpul m-am comportat exemplar cu jucătorii. Popa are valoare și are și o perspectivă uriașă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Robert Popa rupe tăcerea: „Mititelu Jr. m-a amenințat ca un cămătar! Nu mai am curaj să merg la antrenamente!” Confesiunea portarului 

Robert Popa a vorbit pe larg despre motivul pentru care nu se mai prezintă la antrenamentele lui FCU Craiova. 

De la revenirea la FCU Craiova, Nicolo Napoli (61 ani) a mizat pe Ionuț Gurău (23 ani) pentru postul de portar. Văzând această situație, Robert Popa (19 ani) nu s-a mai prezentat la antrenamentele grupării din Bănie în ultimele zile, potrivit ProSport. 

Contactat de Sport.ro, goalkeeperul a confirmat că nu s-a mai pregătit alături de coechipierii săi. Conform spuselor lui Robert Popa, acest conflict a degenerat din cauza lui Adrian Mititelu Jr, care l-a amenințat la pauza meciului cu CSU Craiova și i-a asigurat că nu va mai juca pentru clubul pe care îl patronează.

AICI DECLARAȚIILE.

Adrian Mititelu, după FCU Craiova - FC Voluntari

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!