Arbitrul neamț care va conduce CFR Cluj - Lazio a luat mită pentru a aranja meciuri și a fost suspendat de federația din Germania!

felix zwayer CFR Cluj Conference League Lazio Robert Hoyzer Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 14:00
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 14:03

Felix Zwayer, în ciuda trecutului controversat, este arbitru FIFA și face parte din categoria ”UEFA elite”. Partida din Conference League a campioanei României este LIVE pe PRO ARENA și VOYO joi, de la ora 19:45.

Meciul CFR Cluj - Lazio, returul din play-off-ul pentru optimile Conference League (0-1 în prima manșă), LIVE joi de la ora 19:45 pe PRO ARENA și VOYO, va fi condus de centralul neamț Felix Zwayer, arbitru care a luat mită și a fost suspendat de federația din Germania!

Totul s-a întâmplat în anul 2005, când Zwayer a fost implicat în celebrul scandal care l-a avut în centru pe arbitrul Robert Hoyzer, care primea bani pentru a contribui la rezultatele dorite de ”donatori” în 2. Bundesliga.

Suspendarea lui Felix Zwayer din 2005, ținută ascunsă până în 2014

Pe atunci asistent al centralului Hoyzer, Zwayer a primit inclusiv o mită de 300 de euro pentru a o ajuta pe Wuppertaler SV, dar, pentru că a informat federația din Germania despre practicile colaboratorului său, a fost suspendat doar pentru o perioadă de șase luni.

Suspendarea a fost ținută secretă în Germania, până la dezvăluirile din Die Zeit din 2014!

În 2009, Zwayer a devenit arbitru de Bundesliga, iar din 2012 și-a făcut loc și pe lista FIFA, în Europa el făcând parte din categoria ”UEFA elite”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!