Adevarul despre transformarea lui Florinel Coman dupa transferul la Steaua! Schimbarea prin care a trecut atacantul, dezvaluita de Mihai Stoica
Joi 05 Aprilie 2018, 22:27

Adevarul despre transformarea lui Florinel Coman dupa transferul la Steaua! Schimbarea prin care a trecut atacantul, dezvaluita de Mihai Stoica

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, sustine ca Florinel Coman nu s-a adaptat inca jocului Stelei pentru ca la Viitorul nu era obisnuit sa faca faza defensiva.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Florinel Coman a fost transferat de Steaua in schimbul unei sume foarte mari pentru fotbalul romanesc, dar nu a reusit inca sa se impuna in primul 11, nici sa marcheze foarte multe goluri importante.

Meme Stoica sustine ca problemele lui Coman sunt deocamdata date de inabilitatea sa de a face si faza defensiva.

"Hagi nu ii cerea lui Coman sa se apere. Cand l-a luat, i-am zis lui Gigi asta. Nu se poate la Steaua sa nu te aperi. Poate Budescu sa nu se apere, dar altii nu.

La Steaua, Man, Tanase sau Coman nu pot fi scutiti de cele doua faze. La Budescu e altceva, pentru ca el chiar rezolva un meci", a spus Mihai Stoica la Digisport.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”