"Tineti-va bine, atat va zic! Se va rupe stadionul" Hagi, despre ce urmeaza la Viitorul in acest sezon
Joi 05 Aprilie 2018, 19:51

"Tineti-va bine, atat va zic! Se va rupe stadionul" Hagi, despre ce urmeaza la Viitorul in acest sezon

Gica Hagi spune ca echipa sa continua lupta pentru titlu, chiar daca e la 9 puncte in spatele Stelei si CFR-ului in acest moment.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Viitorul lui Hagi, campioana en-titre a Ligii I, are 9 puncte in spatele echipelor care impart primul loc al clasamentului, Steaua si CFR. "Regele" spune insa ca echipa sa continua lupta pentru trofeu.

Pentru Viitorul urmeaza meciul de la Iasi. Daca va castiga pe terenul formatiei lui Stoican, Viitorul poate spera din nou la titlu, dat fiind ca o sa aiba meciuri directe cu Steaua si CFR.

CSM Iasi - Viitorul e vineri seara, de la 18:00.

"Daca batem la Iasi, tineti-va bine! Tineti-va bine, atat va zic! Apoi o sa vina Steaua si CFR Cluj la noi si devenim periculosi! O sa se rupa stadionul! Tineti-va bine, sa vedeti ce facem", a spus el.

Hagi este, insa, suparat pe cei care ii critica jucatorii.

"Voi criticati-ne in continuare, dar aurul nostru sta in tineri. Avem o generatie fantastica, vom promova in continuare jucatori", a adaugat el.

Viitorul are 26 de puncte in Play Off, ocupand locul 4. Steaua si CFR au cate 35.7 comentarii
 • 6 2018
  Robert DCO n ai nimerit :))...
 • 6 2018
  DCO Referitor la meciul CSMS Iasi - Viitorul Constanta, cred ca va castiga CSMS Iasi. Scorurile posibile sunt 2-1, 3-2, sau poate va fi chiar 2-2....
 • 5 2018
  Viorel Bravo...
 • 5 2018
  scrie corect ioaneee auzi la zdreamta ala,JICNESC’...ai facut clasa a 5 a pana la 18 ani ...penalule...
 • 5 2018
  frizz cistig trofeul si apoi ce fac...?intilneste pe gent..salzburg sau omonia si le scoate fotbalul din cap pentru tot sezonul......
 • 5 2018
  eu Am respect pentru Hagi,dar nu vreau sa-l jicnesc,a facut ce altii nu au facut pentru footbalul Ro.investitii,academie,stadion,etc,etc,etc,dar intodeauna in fata ciubenului???? ai stat????? C********ra....
 • 5 2018
  Dragos Dacă nu iese Lupescu președinte, se cam duce de râpă Gica......
BRAT