Becali a reactionat dupa scandalul Bratu - Nistor! Ce a spus despre negocierile purtate cu Negoita: "Eu nu am vorbit cu Nistor"
Sambata 22 Septembrie 2018, 11:49

Becali a reactionat dupa scandalul Bratu - Nistor! Ce a spus despre negocierile purtate cu Negoita: "Eu nu am vorbit cu Nistor"

Gigi Becali se disculpa si spune ca el nu are niciun rol in neintelegerile dintre Bratu si Nistor.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost acuzat de dinamovisti ca a sadit samanta scandalului in interiorul clubului, dupa ce l-a ofertat pe Dan Nistor. Latifundiarul din Pipera a reactionat in aceasta dimineata.

Becali spune ca nu si-a dorit sa o destabilizeze pe Dinamo si ca l-a dorit sincer pe Nistor. El mai afirma ca nu a discutat niciun moment cu jucatorul, ci doar cu Ionut Negoita si cu impresarul Anamaria Prodan.

"Eu nu am vorbit cu Nistor. Am discutat cu Negoita, care mi-a zis ca nu il da. Dupa aceea, a aflat presa. De la impresaru, nu stiu de unde. Eu doar am recunoscut ce s-a intamplat, nu a fost nimic cu rea intentie. Eu am marit oferta dupa aia, cand am vazut ca s-a aflat in presa. Apoi m-a sunat Anamaria si mi-a zis ca daca dau unmilion si pe Qaka, Dinamo accepta. Nu am vrut. Asta a fost situatia, nu am destabilizat pe nimeni", a spus Becali la Digi.

"Nu ma interesa pe mine sa destabilizez Dinamo. Eu respect Dinamo, este o echipa cu nume, are suporteri. Chiar vorbeam aseara cu Meme si ii spuneam ca ei (n.r fanii lui Dinamo) se duc sute de kilometri in deplasare, desi echipa e pe 10", a adaugat el.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32