Adevaratul MOTIV pentru care Botosani A REFUZAT sa amane partida cu CFR! Detaliile NESTIUTE din culisele transferului lui Golofca 

Botosani a invins-o pe CFR Cluj in ultima etapa, cu 2-1. 

Patronul lui Botosani, Valeriu Iftime a vorbit despre propunerea CFR-ului de a amana meciul, dar si despre motivele pentru care a refuzat acest lucru. Iftime a dezvaluit cum a decurs dialogul cu ardelenii, in exclusivitate la PRO X. 

"Sa nu amestecam dragostea si respectul fata de Romania cu CFR Cluj. Eu am fost de acord, initial, fara sa stiu reactia echipei. Banii aia trebuiau platiti de doua luni, putea fi o sansa de a amana meciul, nu au vrut, nu au vrut. Nu mai conteaza. Vad ca Celtic a jucat aseara, nu mai vin obositi, au jucat toti.

Am facut contractul si la 1 octombrie aveau o verificare la UEFA. Daca aveau datorii, aveau o mare problema. Au venit la Botosani si am fost de acord eu, de capul meu, peste capul presedintelui. Le-am spus sa imi spuna cand imi dau ei banii, singura conditie este sa nu fie depasita data pe care o spuneti voi, nu cea din contract. Daca este depasita, am cerut inca 15.000 de euro. Au pus data de 20 octombrie. Dupa 20 octombrie nu au raspuns la telefon, am inteles de la colegii mei, doua saptamani", a declarat Valeriu Iftime la PRO X. VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT