A vrut să renunțe la fotbal, însă a fost inspirat și a rămas pe teren: "Mai pot duce un sezon!"

FC Botosani Marius Croitoru Mihai Roman Superliga A vrut să renunțe la fotbal, însă a fost inspirat și a rămas pe teren: "Mai pot duce un sezon"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 22:58
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 23:31

FC Botoșani a câștigat meciul cu FC Voluntari, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Golul victoriei a fost marcat de Mihai Roman, veteranul echipei lui Marius Croitoru. Ajuns la 36 de ani, Mihai Roman crede că poate să ducă până la final acest sezon, deși inițial a spus va pune ghetele în cui la sfârșitul sezonului trecut.

”Mă bucur că nu m-am retras așa cum intenționasem, cred că mai pot duce un sezon. A fost o execuție grea la gol, mă bucur că am marcat și mi-am ajutat din nou echipa. 

  • A vrut să renunțe la fotbal, însă a fost inspirat și a rămas pe teren: Mai pot duce un sezon

Nu mi-a dat niciun sfat Croitoru înainte să intru, au trecut anii și peste mine, am o vârstă, știu ce am de făcut în teren”, a declarat Mihai Roman la finalul meciului dintre FC Botoșani și FC Voluntari.

De asemenea, și Marius Croitoru este fericit că Mihai Roman a rămas în activitate. El a explicat cum a reușit să îl convingă pe atacant să nu se retragă:

”Cu Mihai am vorbit, i-am spus că avem nevoie de el, se gândea să se lase. L-am sprijinit, i-am explicat personal că vreau să fie în vestiar, am nevoie de el ca jucător, iar apoi îl așteptăm la club”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!