A refuzat Fulham si Chelsea pentru FCSB! Cine e pustiul de 16 ani cu salariu de 6000 de euro pe luna in Romania

A refuzat Fulham si Chelsea pentru FCSB! Cine e pustiul de 16 ani cu salariu de 6000 de euro pe luna in Romania

FCSB a transferat un portar de 16 ani, care a refuzat academiile lui Fulham si Chelsea. 

Andrei Stanescu a noul portar al liderului, dupa ce a dat probe la FCSB inainte de Paste. El a inceput fotalul la Petrolul, iar apoi a plecat cu familia in Anglia. Acolo a luat legatura cu academiile lui Fulham si Chelsea, insa a primit o oferta mai buna din partea FCSB. Potrivit Richmond&Twickenham Times va primit un salariu de 6000 de euro pe luna la FCSB, o suma uriasa pentru un jucator de varsta sa.

"Este o ocazie uimitoare pentru mine. Cand mi-au cerut sa semnez, nu pot explica sentimentul pe care l-am avut. E ca si cum tot ceea ce ati visat vreodata devine realitate. Sansa de a juca pentru clubul din tara mea natala e ceva peste care nu puteam trece. Stiu ca Chelsea si Fulham sunt mari cluburi, insa cred ca voi avea mai multe oportunitati de a intra in prima echipa a Stelei. Abia astept sa incep pregatirea cu noii mei colegi, deoarece multi dintre jucatori sunt idolii mei", a spus Stanescu, pentru sursa citata.

Andrei spune ca a invatat in Anglia cat de importante sunt studiile pentru jucatori.

"Cei de la scoala au fost uimitori! Cand esti implicat in fotbal este greu sa te concentrezi pe studii, dar profesorii de aici m-au facut sa-mi dau seama cat de important este. M-au tinut cu picioarele pe pamant si m-au sprijinit in cariera. Voi fi trist sa plec de la aceasta scoala”, a mai declarat pustiul de 16 ani.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies