Ivan Mamut FCSB Liga 1

A prezis schimbarea lui Mamut. :) "La pauză ieși, după care ți se reziliază contractul!"

Ivan Mamut a debutat pentru FCSB.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 23:50
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 00:05

Atacantul adus de la Universitatea Craiova a fost titular în duelul cu Gaz Metan, însă a fost schimbat la pauza meciului. Modificarea a fost, cel mai probabil, dictată de Gigi Becali. Schimbările lui au devenit atât de previzibile, încât Basarab Panduru a prezis că Mamut va ieși la pauză:

"Nu ştiu cât de pregătit e Mamut. La pauză ieşi, după care ţi se reziliază contractul (n.r. - râde). Din minutul 30 poţi sta în vestiar decât să dormi pe teren. Mamut dă gol în seara asta, dacă nu e scos în minutul 30 (n.r. - râde). Dacă depăşeşte pauza, dă gol", a declarat expertul Telekom Sport.  

  • A prezis schimbarea lui Mamut: La pauză ieși, după care ți se reziliază contractul

Panduru a comentat și starea mentală de la FCSB. El crede că evoluțiile modeste ale lui Florin Tănase și Florinel Coman se simt în rezultate:

"Transferul ăsta ratat de Florin Tănase... Nu ştiu cum stă cu psihicul acum, dacă stă bine. În număr 9 parcă i-ar veni lui mai bine şi la mijloc să ai alt jucător să alerge. Radunovic ce face? Nu mai face nimic? Vedem. Să-l vedem şi pe Coman. Să treacă la cinci, şase meciuri bune, nu unul bun, două slabe. 

Vinicius a fost un jucător foarte bun pentru CFR. În ultimul an nu prea mi-a plăcut, dar era şi un altfel de fotbal. Aici, dacă te duci cu fundaşii la centrul terenului, probabil că Haruţ ar trebuie să strângă să-l ajute pe Vinicius. Să vedem, că poate nu are nevoie. Poate scoate viteza aia pe care nu a arătat-o niciodată, la vârsta asta. Mi-a plăcut mereu de Vinicius, dar nu ştiu ce mai poate. Să vedem ce poate", a adăugat Basarab Panduru. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies