Fotbal extern

„Messi, Messi, Messi!” Numele legendei catalanilor s-a auzit la meciul Barcelona - Juventus! Moment superb al fanilor 

Barcelona și Juventus s-au întâlnit în finala Trofeului Gamper. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 23:13
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 23:15

Meciul s-a disputat la doar câteva ore de la conferința de despărțire a lui Leo Messi de clubul în tricoul căruia a scris istorie, iar fanii au profitat de ocazie pentru a-și arăta încă o dată dragostea pentru legenda echipei. 

Cu această ocazie, au fost prezentați și jucătorii, iar în momentul intrării pe teren, cei 3 000 de fani prezenți pe arena Johan Cruyff au început să îi scandeze numele lui Leo Messi la unison. 

  • „Messi, Messi, Messi!” Numele legendei catalanilor s-a auzit la meciul Barcelona - Juventus! Moment superb al fanilor

Mai mult, în minutul 10 al meciului, suporterii au început din nou să îi cânte numele superstarului argentinian, iar presa iberică informează că vor face acest lucru la fiecare meci din acest sezon. 

Jucătorii au fost huiduiți de suporteri 
 

Odată cu prezentarea fotbaliștilor, fanii au profitat de ocazie pentru a-și exprima frustrarea, iar unii dintre fotbaliști au fost huiduiți, conform SPORT. Pjanic, Umtiti, Lenglet sau Sergi Roberto sunt jucătorii care au fost contestați de suporteri. 

Căpitanul Busquets, mesaj pentru Leo Messi 
 

Noul căpitan al echipei va fi Sergio Busquets, cel care a avut un mesaj pentru Leo Messi înainte de startul meciului. 

„Vreau să am o amintire specială pentru Leo. Îți mulțumesc, Leo, pentru că ai dus Barca pe cele mai înalte culmi, ai scris istorie, pentru toate recordurile tale individuale și colective. Îți dorim toate cele bune, ne vei lipsi”, a spus mijlocașul. 

Modifică setările cookies