FC Botosani - Petrolul Ploiesti etapa 24 Horatiu Fesnic Superliga VAR Superliga

GALERIE FOTO A înghețat arbitrajul video? Cum a reacționat Horațiu Feșnic în așteptarea deciziei din camera VAR

FC Botoșani s-a duelat cu Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 24 din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:53
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:52

După un recital de goluri în prima parte a jocului, când tabela indica 3-0 pentru gazde în fața „lupilor galbeni”, echipa lui Flavius Stoican nu s-a oprit nici în partea secundă a meciului.

A înghețat arbitrajul video? Cum a reacționat Horațiu Feșnic în așteptarea deciziei din camera VAR

În minutul 69, Sebastian Mailat a realizat „dubla” și a dus scorul la 4-0. Însă, arbitrajul video a intervenit și a analizat faza în vederea depistării unei posibile situații de ofsaid. În cele din urmă, reușita fotbalistului a fost validată.

Șapte minute a durat să vină decizia de la arbitrii VAR, Rareș George Vidican, respectiv Vladimir Urzică, în timp ce Horațiu Feșnic, centralul meciului, îngheța de frig așteptând decizia.

„Hai mai repede că e frig”, ar fi zis Horațiu Feșnic, iar imediat după a început să facă mișcări de încălzire pentru a combate gerul de la Botoșani, de -2 grade.

FC Botoșani - Petrolul, înainte de startul meciului

Trei victorii, cinci remize şi trei partide pierdute este palmaresul înregistrat de moldoveni în ediţia curentă pe teren propriu, potrivit lpf.ro. 29 octombrie 2022, FC Voluntari - Petrolul 0-1: a fost singura victorie reuşită de prahoveni în precedentele șapte deplasări din Superliga României, în rest au șase înfrângeri, dintre care patru la limită.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus botoşănenii, iar de șase ori au câştigat prahovenii. Primul meci a avut loc pe 26 octombrie 2013, FC Botoşani - Petrolul 1-2 (marcatori Hadnagy / Teixeira, Dore). Cele mai multe goluri s-au marcat pe 3 august 2014, Petrolul - FC Botoşani 4-1. Cea mai mare diferenţă de scor: 22 aprilie 2016, Petrolul - FC Botoşani 0-4.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 4 septembrie 2022, Petrolul - FC Botoşani 2-1, goluri înscrise de C. Irobiso, Ghe. Grozav, respectiv S. Sno. Flavius Stoican vs Petrolul în toate competiţiile: 3 jocuri - 3 remize. Actualul tehnician al moldovenilor a antrenat Petrolul în sezonul 2019-2020, când prahovenii au evoluat în liga secundă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!