FC Botosani - Petrolul Ploiesti florin parvu Superliga Superliga Florin Pârvu

Reacția lui Florin Pârvu, după ce Petrolul a plecat cu un singur punct de la Botoșani

FC Botoșani - Petrolul Ploiești s-a încheiat 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 20:59
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 20:58

Cele două echipe s-au confruntat în penultima partidă din a doua etapă a noului sezon din Superliga României, pe stadionul „Municipal” din Botoșani, cu Florin Andrei la centru.

Reacția lui Florin Pârvu, după ce Petrolul a plecat cu un singur punct de la Botoșani

Florin Pârvu, antrenorul „lupilor galbeni”, a vorbit după meci și le-a dat dreptate elevilor săi, care au spus că Petrolul Ploiești ar fi trebuit să aibă acum șase puncte, nu două, în startul acestui campionat.

„E foarte greu să vorbesc acum, am venit aici cu speranță de la început. Ne-am dorit mult victoria. Ne-am antrenat bine săptămâna trecută și am venit cu gândul de a câștiga. În final, vreau să felicit băieții că au crezut. Nu e ușor să joci aici la Botoșani cu atâta căldură.

Dacă ne gândim că la prima etapă am ratat penalty la 1-1, băieții au dreptate (n.r. că Petrolul trebuia să aibă 6 puncte). Dar trebuie să ne gândim că situațiile astea vin pe un fond de joc bun. Asta trebuie să ne ofere un moral bun.

Obiectivul e clar. Trebuie să ne clasăm mai bine decât anul trecut. Și vom lua meci cu meci. Ele sunt grele. Se joacă în condiții grele. Vom vedea la urmă unde vom fi. 

Terenul nu a fost în condiții așa bune, iarba lăsată cam mare. Ei știu”, a spus Florin Pârvu după meci.

FC Botoșani - Petrolul Ploiești 1-1

Gicu Grozav a deschis scorul în minutul 14, iar Mihai Roman a restabilit egalitatea în minutul 38. 

Pe final s-au încins însă spiritele. Mai întâi, Gicu Grozav a realizat „dubla” cu o execuție de vis, dar VAR-ul a intervenit și a anulat reușita fotbalistului, după ce a fost depistată o poziție de ofsaid.

Petrolul a mai avut o șansă de a pleca cu toate cele trei puncte de la Botoșani. În minutul 90+11, Gicu Grozav a putut marca în cele din urmă golul doi, dar a ratat o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!