A fost pe lista lui Dinamo de antrenori și nu iartă evoluția "câinilor" cu Zeljko Kopic pe bancă: "Lipsă de calitate"

Dinamo Ionut Badea Zeljko Kopic Superliga Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 17:49
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 17:48

Dinamo București a pierdut în ultima etapă cu Sepsi OSK, în deplasare, scor 1-2.

Cele două echipe s-au confruntat în a 18-a rundă din sezonul regulat al Superligii României pe stadionul "Sepsi Arena" din Sfântu Gheorghe. La capătul celor 90 de minute, covăsnenii au obținut toate cele trei puncte.

A fost pe lista lui Dinamo de antrenori și nu iartă evoluția "câinilor" cu Zeljko Kopic pe bancă: "Lipsă de calitate"

Ionuț Badea, care s-a aflat pe lista de antrenori ai lui Dinamo în momentul în care clubul din Ștefan cel Mare a rămas fără tehnician, în urma plecării lui Ovidiu Burcă, a analizat evoluția "câinilor" sub comanda croatului Zeljko Kopic.

"Aș prefera să vorbesc despre ce soluții ar fi putut găsi antrenorul. A părut că a bâjbâit puțin. A schimbat și sistemele de joc. S-a gândit să ofere o protecție mai mare. Dar echipa suferă de o lipsă de calitate. Lacunele defensive au existat și într-o apărare cu cinci. În fața apărării, nu a existat un jucător recuperator. Au fost doar jucători de calitate ofensivă.

În discuțiile pe care le-am avut cu Andrei Nicolescu și cu Gabi Glăvan găsisem o soluție pentru primul meci. Ar fi a treia oară când am avut contact cu Dinamo se preiau acest club ca antrenor. Îmi doream să activez ca antrenor la clubul unde am avut cele mai mari satisfacții ca jucător. Ca antrenor, ești profesionist. Aș fi dorit să fiu la Dinamo antrenor. Nu cred că aș fi preluat o altă echipă în situația în care e clubul acum.

M-am gândit foarte mult. Sunt împăcat cu ideea asta. Poate va exista într-un alt moment de a merge la Dinamo într-o situație mai bună. Ce poți să zici? Pe mine m-a interesat să port discuția. Așa e normal, asta e meseria mea. Ei iau decizii. Când îți alegi un antrenor, trebuie să existe o cronologie și o ierarhie. Cred că așa ar fi managerial", a spus Ionuț Badea, potrivit DigiSport.

Dinamo, la a patra înfrângere consecutivă

Echipa Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!