E pe bune! Costa Rica a învins o națională din Caraibe cu 19-0, în preliminariile Gold Cup

Costa Rica Gold Cup Women Santa Kitts și Nevis Fotbal extern Maria Salas, Costa Rica / Sursă Foto - Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 17:29
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 17:40

Gold Cup Women e o competiție internațională găzduită de CONCACAF, incluzând echipele naționale feminine din America de Nord, America Centrală și Caraibe.

Marți, la ora 1 a României, Costa Rica a înfruntat-o pe Santa Kitts și Nevis, o țară din Caraibe, în preliminariile pentru Gold Cup Women. 19-0 s-a încheiat pentru costaricane.

E pe bune! Costa Rica a învins o națională din Caraibe cu 19-0, în preliminariile Gold Cup

Maria Salas a fost vedeta reprezentativei din Costa Rica, cu șapte reușite: minutul doi, minutul cinci, minutul nouă, minutul 10, minutul 23, minutul 45+5 și minutul 49.

Pe tabela de marcaj au mai punctat Alexa Herrera (minutul trei, minutul 43), Gloriana Villabolos (minutul 19, minutul 25), Sheika Scott (minutul 45), Raquel Rodriguez (minutul 45+3) în prima parte.

În repriza secundă, costaricanele s-au rezumat la doar șapte goluri: Alexa Herrera și-a trecut hat-trick-ul în cont, Alexandra Pinell a dus scorul la 15-0 în minutul 64, iar Valeria del Campo (minutul 68), Tanisha Fonseca (minutul 88, minutul 90+1) și Emily Valenciano (minutul 90) au închis tabela de marcaj la 19-0.

Preliminariile Gold Cup Women

Costa Rica se situează, așadar, pe prima poziție în Grupa C din preliminariile Gold Cup Women cu nouă puncte, la egalitate cu Haiti, dar cu un golaveraj mai bun (30>24). Santa Kitts și Nevis se află pe ultimul loc, trei, cu niciun punct, 54 de goluri primite și niciunul înscris.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!