VIDEO EXCLUSIV "A fost de caracter, nu a stat să se lamenteze". Jucătorul de la FCU Craiova care l-a impresionat pe Adrian Mititelu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:39
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:38

FCU Craiova a anunțat despărțirea de jucătorul grec transferat în vară.

Kyriakos Papadopoulos a plecat de la FCU Craiova după doar jumătate de an petrecut în Bănie. Transferat în iulie, din postura de fotbalist liber de contract, jucătorul și-a reziliat înțelegerea, de comun acord, cu FCU Craiova, asta și după transferul lui Danny Henriques. 

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", patronul de la FCU Craiova a vorbit despre plecarea lui Kyriakos Papadopoulos, mărturisind că a apreciat onestitatea jucătorului. 

"Am vrut să facem și noi un transfer foarte bun, am mizat pe experiența lui. E un jucător care nu era rău, dar își dorea foarte mult să joace titular, însă antrenorii au considerat că ceilalți jucători sunt peste el din punct de vedere fizic, cred că și sportiv. Tot timpul era nemulțuit. Eu îl apreciez, pentru că el avea un contract foarte mare. Un alt jucător ar fi  putut să rămână, să stea și să își ia banii. Cum sunt alții în fotbalul românesc care practică această meserie. A fost de caracter, nu a stat să se lamenteze", a declarat Adrian Mititelu la PRO ARENA

Ce spunea Marcel Pușcaș despre transferul lui Papadopoulos
 

Problemele fizce ale jucătorului au fost evidențiate încă de la momentul transferului, însă atunci, președintele lui FCU Craiova, Marcel Pușcaș, ataca virulet criticile venite din Grecia. Grecii spuneau despre Papadopoulos că este "terminat" încă din 2018, când o operație la genunchi i-ar fi compromis cariera. 

"Putem stârni o polemică pe tema asta, nu știu dacă e mai bine dacă vine un jucător cu un asemenea CV în campionatul României sau dacă dă cineva 400.000 de euro pe Dugandzic, care a jucat la Matera în Serie D. Un atacant de 28 de ani, cu 18 goluri înscrise în toată viața lui. Adică, nu știu cum e mai bine, cred că e mai bine să vină jucători de genul ăsta. 

Din punctul 'terminatului' de vedere, Papadopoulos pot să vă spun că a avut evoluții la Atromitos, în ultimul sezon, în retur de fapt, pentru că în tur a avut o problemă în Arabia Saudită. Chiar alaltăieri povestea despre asta, a stat vreo lună pe acolo, și-a reziliat contractul.

A evoluat la Atromitos, acum dacă e accidentat, nu cred că puteau nici grecii să îl bage în teren. A făcut vizita medicală, a trecut-o", a declarat Marcel Pușcaș la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!