VIDEO EXCLUSIV FCU Craiova și Adrian Mititelu au scăpat de interdicția la transferuri: „Am turbat! A fost o greșeală!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:34
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:36

Finanțatorul clubului din Bănie susține că FIFA a făcut o greșeală, pe care a și recunoscut-o, în legătură cu interdicția la transferuri.

Joi, 26 ianuarie, FRF a primit o înștiințare din partea FIFA cu privire la interdicția la transferuri pe care o va avea FCU Craivoa, din cauza litigiului pe care îl are cu Marko Gajic (30 ani). Însă Adrian Mititelu (54 ani) a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că a fost o simplă eroare și că problema s-a rezolvat deja. 

FCU Craiova a scăpat de interdincția la transferuri 

„Nu este nicio interdicție. Avem decizia de la FIFA în față, a fost o greșeală, s-au și deblocat. E a doua oară când ni se întâmplă chestia asta, puteți să și verificați. Am primit înștiințarea că a fost o eroare. Era în legătură cu un jucător cu care nu era nicio problemă financiară cu el. Am turbat când am văzut că ni se întâmplă una ca asta”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Marko Gajic a sosit în Bănie în vara lui 2021, liber de contract. Fundașul central sârb a jucat numai 10 meciuri pentru FCU Craiova, urmând să plece 6 luni mai târziu la FK Radnicki 1923. 

Adrian Mititelu, derapaj în direct la adresa lui Liviu Ganea!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!