FOTO Kyriakos Papadopoulos, prezentat oficial! Cu cine a semnat starul care a încasat o avere la FC U Craiova

Kyriakos Papadopoulos FC U Craiova Grecia Lamia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 20:57

Kyriakos Papadopoulos (30 de ani), fundașul central care a jucat în prima parte a sezonului la FC U Craiova, și-a găsit o nouă echipă.

Pe 21 ianuarie, FC U Craiova a anunțat despărțirea de Papadopoulos, după doar nouă meciuri ale stoperului în tricoul alb-albastru. Astăzi, grecul a fost prezentat oficial la o nouă echipă.

Kyriakos Papadopoulos a semnat cu Lamia, ultima clasată din Grecia

Grecul a revenit în țara natală și a semnat cu Lamia, ultima clasată din prima ligă, cu doar 12 puncte strânse în primele 22 de etape. Fostul internațional a efectuat astăzi și primul antrenament cu noua echipă, conform presei elene.

Fost internaționala grec, cu 35 de meciuri la prima reprezentativă, Papadopoulos are un CV impresionant, cu 136 de meciuri în Bundesliga, la formații precum Schalke 04, Bayer Leverkusen sau Hamburg. De asemenea, a mai evoluat la Olympiacos, Al Fayha sau Atromitos Atena.

De ce a plecat Papadopoulos de la FC U Craiova

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", în ianuarie, patronul de la FCU Craiova a vorbit despre plecarea lui Kyriakos Papadopoulos, mărturisind că a apreciat onestitatea jucătorului. 

"Am vrut să facem și noi un transfer foarte bun, am mizat pe experiența lui. E un jucător care nu era rău, dar își dorea foarte mult să joace titular, însă antrenorii au considerat că ceilalți jucători sunt peste el din punct de vedere fizic, cred că și sportiv. Tot timpul era nemulțuit.

Eu îl apreciez, pentru că el avea un contract foarte mare. Un alt jucător ar fi  putut să rămână, să stea și să își ia banii. Cum sunt alții în fotbalul românesc care practică această meserie. A fost de caracter, nu a stat să se lamenteze", a declarat Adrian Mititelu la PRO ARENA.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!