Kyriakos Papadopoulos FCU Craiova Superliga

OFICIAL Te pup, Papa! Kyriakos Papadopoulos, OUT de la FCU Craiova după doar 9 meciuri 

FCU Craiova a anunțat despărțirea de jucătorul grec transferat în vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 13:53
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 13:58

Kyriakos Papadopoulos a plecat de la FCU Craiova după doar jumătate de an petrecut în Bănie. Transferat în iulie, din postura de fotbalist liber de contract, jucătorul și-a reziliat înțelegerea, de comun acord, cu FCU Craiova, asta și după transferul lui Danny Henriques. 

Papadopoulos a plecat de la FCU Craiova 

„BREAKING NEWS! 

Kyriakos Papadopoulos și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. 

Clubul îi mulțumește lui Papa pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, se arată în comunicat. 

Grecul a jucat ultimul meci pentru olteni în octombrie, bifând 9 partide în total în tricoul lui FCU Craiova. Papadopoulos s-a accidentat de atunci și nu a mai revenit pe teren, încă accidentat. 

Problemele fizce ale jucătorului au fost evidențiate încă de la momentul transferului, însă atunci, președintele lui FCU Craiova, Marcel Pușcaș, ataca virulet criticile venite din Grecia. Grecii spuneau despre Papadopoulos că este „terminat” încă din 2018, când o operație la genunchi i-ar fi compromis cariera. 

Ce spunea Marcel Pușcaș despre transferul lui Papadopoulos 

„Putem stârni o polemică pe tema asta, nu știu dacă e mai bine dacă vine un jucător cu un asemenea CV în campionatul României sau dacă dă cineva 400.000 de euro pe Dugandzic, care a jucat la Matera în Serie D. Un atacant de 28 de ani, cu 18 goluri înscrise în toată viața lui. Adică, nu știu cum e mai bine, cred că e mai bine să vină jucători de genul ăsta. 

Din punctul 'terminatului' de vedere, Papadopoulos pot să vă spun că a avut evoluții la Atromitos, în ultimul sezon, în retur de fapt, pentru că în tur a avut o problemă în Arabia Saudită. Chiar alaltăieri povestea despre asta, a stat vreo lună pe acolo, și-a reziliat contractul.

A evoluat la Atromitos, acum dacă e accidentat, nu cred că puteau nici grecii să îl bage în teren. A făcut vizita medicală, a trecut-o, aseară s-a semnat contractul cu jucătorul și cred că ne poate ajuta în acest sezon. Se alătură unei liste de alți șapte pe care i-am transferat în această vară. Opt transferuri care ne vor ajuta în acest sezon să ne depășim condiția din anul precedent și să ne realizăm obiectivul, care va fi calificarea în play-off”, a declarat Marcel Pușcaș la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!