Dinamo Pablo Cortacero program ddb suporteri Superliga

"A facut o noua promisiune, dar nimeni nu mai crede! Situatia va fi foarte grea!" Ce TREBUIE sa faca Cortacero daca nu aduce banii 

Nimeni nu mai crede in promisiunile lui Pablo Cortacero. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 09:59
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:04

Directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlica, a declarat ca, din punctul lui de vedere, spaniolii ar trebui sa le predea fanilor actiunile. Acesta nu mai crede in promisiunea facuta de Cortacero dupa sedinta in care s-a votat marirea de capital cu 5 milioane de euro, considerand ca suporterii sunt singura salvare a clubului. 

Birlica a spus ca echipa va fi in pericol daca spaniolul nu aduce banii promisi pana la finalul anului, jucatorii planuind sa nu participe la reunirea lotului programata pe 3 ianuarie daca nu isi primesc cel putin o parte din salariile restante. 

"S-a venit cu o noua promisiune in privinta banilor si o hotarare a actionarului majoritar de a mari capitalul cu 5 milioane de euro. O noua promisiune! Pentru ca banii nu sunt in contul lui Dinamo. Suntem toti neplatiti de atatea luni. Sper sa aiba acoperire, desi nimeni n-a vazut vreun ordin de plata. Dansul a promis ca pana la finalul anului intra 1,5 milioane de euro.

Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar cand un om promite ceva de 10 ori si nu se tine de cuvant, cine ar mai crede? E normal! Si in AGA a venit o noua promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro pana la finalul anului si inca 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdata!

Suntem toti ingrijorati. Ganditi-va ca in spatele tuturor sunt zeci de familii, sunt sarbatorile, se mai uita si ei, iar echipe mult mai modeste au sarbatori linistite. Noi insa nu! 

Pana acum echipa a fost sustinuta de suporteri. Programul DDB, construit de niste baieti foarte destepti, nu poate insa sa acopere toate cheltuielile. Nu poate merge asa la nesfarsit. Mai ales ca acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucatori cu salarii mari. Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca actionarul majoritar sa aduca banii. 

Daca nu-i aduce pana la reunire, va fi greu de gestionat. Ganditi-va ca sezonul se reia repede, reunirea e pe 3. Jucatorii asteapta salariile! Au muncit pe teren, in conditii foarte grele. Daca nu vin banii, situatia va fi foarte grea.

Daca nici de aceasta data nu se respecta, parerea mea e ca Pablo Cortacero trebuie sa predea actiunile suporterilor. Iar fanii au apoi misiunea de a incerca sa gaseasca un alt investitor. Echipa are nevoie de 1-2-3 investitori", a declarat Radu Birlica, potrivit GSP. 

Modifică setările cookies