Momentul uluitor in care McGregor a primit un pumn in cap de la omul lui Khabib: "Acest las este o rusine! Sa se ia masuri"

McGregor a fost invins de Khabib, apoi batut de un om din stafful rusului.

McGregor a cazut victima unei lovituri miselesti aplicate de un apropiat al lui Khabib Nurmagomedov, imediat dupa ce arbitrul a oprit meciul dintre cei doi. Khabib a castigat in runda a patra, apoi irlandezul McGregor a primit un pumn in cap de la unul dintre oamenii din stafful lui Nurmagomedov!

Pugilistul britanic Tony Bellew, 31 victorii din 33 posibile la profesionisti, a comentat si el incidentele, spunand ca omul care l-a "palit" pe McGregor trebuie pedepsit aspru.

"Acest las care a sarit in cusca este o rusine pentru sport. Episodul cu autocarul a fost de mult si trebuia uitat. Conor avusese o lupta grea si o pierduse. Sa sari peste el in cusca inseamna lasitate, doar un caine se comporta asa. UFC trebuie sa ia masuri neaparat", a spus Tony Bellew.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT