Duminica 07 Octombrie 2018, 12:53

Momentul uluitor in care McGregor a primit un pumn in cap de la omul lui Khabib: "Acest las este o rusine! Sa se ia masuri"

McGregor a fost invins de Khabib, apoi batut de un om din stafful rusului.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

McGregor a cazut victima unei lovituri miselesti aplicate de un apropiat al lui Khabib Nurmagomedov, imediat dupa ce arbitrul a oprit meciul dintre cei doi. Khabib a castigat in runda a patra, apoi irlandezul McGregor a primit un pumn in cap de la unul dintre oamenii din stafful lui Nurmagomedov!

Pugilistul britanic Tony Bellew, 31 victorii din 33 posibile la profesionisti, a comentat si el incidentele, spunand ca omul care l-a "palit" pe McGregor trebuie pedepsit aspru.

"Acest las care a sarit in cusca este o rusine pentru sport. Episodul cu autocarul a fost de mult si trebuia uitat. Conor avusese o lupta grea si o pierduse. Sa sari peste el in cusca inseamna lasitate, doar un caine se comporta asa. UFC trebuie sa ia masuri neaparat", a spus Tony Bellew.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen