Larisa Iordache gimnastica Jocurile Olimpice Tokyo Jocurile Olimpice Mesajul Larisei Iordache după accidentarea suferită! Ce așteptări are de la proba finală la bârnă

VIDEO & FOTO | Mesajul Larisei Iordache după accidentarea suferită la Tokyo 

Gimnasta a ținut să le transmită un mesaj tuturor susținătorilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:27
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:41

Săptămâna trecută, Larisa Iordache a acuzat dureri la gleznă, imediat după coborârea din calificările probei de bârnă. Gimnasta a primit îngrijiri medicale chiar în incinta arenei. În ciuda acestei accidentări, românca a obținut al putrulea punctaj, 14.133, și s-a calificat în finala de pe 3 augurt.

Din RMN-ul efectuat la o clinică din Tokyo a rezultat faptul că Iorache a suferit o entorsă metatarsiană, iar medicul i-au recomandat cel puțin 3 zile de pauză.

  • Mesajul Larisei Iordache după accidentarea suferită! Ce așteptări are de la proba finală la bârnă

Finala la bârnă este programată pe 3 august, iar românca are timp suficient să își revină și să încercă să obțină o medalie olimpică. De altfel, Larisa Iordache a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor care i-au trimis energie pozitivă în ultimele zile. 

Vă mulțumesc tare mult pentru toată susținerea acordată, mai ales în utlimele zile și pentru gândurile pozitive pe care mi le-ați transmis. Sper din suflet să fim fericiți cu toții, toți cei care mă susțineți cu adevărat, să fim fericiți după finala de la bârnă. Vă doresc ce îmi doriți și voi mie și să fim cu toții fericiți!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!