"A concurat cu febra si dureri! E o eroina!" Primele detalii despre starea de sanatate a Larisei Iordache dupa calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Larisa Iordache gimnastica Jocurile Olimpice olimpiada 2020 tokyo Gimnastica
Bianca Dumitru
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 12:44
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 12:48

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Dupa concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel, sportiva a ajuns direct la spital. Larisa Iordache a concurat cu febra, intrand in sala in timpul unei crize renale. 

Astfel, la finalul probei, gimnasta a fost dusa la o clinica din Basel unde si-a petrecut noaptea sub supravegherea medicilor. Oficialii Federatiei Romane de Gimnastica au anuntat in aceasta dimineata care este starea Larisei Iordache. 

"Calificarea olimpica de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei si antrenorilor ei o implinire deosebita si o rasplata de nepretuit pentru tot ceea ce au construit in ultimii ani, impreuna.

Ceea ce nu se stie insa este ca Larisa a concurat aseara nefiind in cea mai buna forma fizica. A luptat cu propriul organism si a tras pana la capat. Nu a mai permis vreunui impediment sa ii mai stea in calea visului.

O eroina am putea spune. De ce spunem asta? Pentru ca Larisa a avut parte de o seara grea, o seara in care a ajuns la spital, cu febra, dureri si stare generala proasta. Primele investigatii au dezvaluit o infectie la nivelul rinichilor, insa determinarea diagnosticului este in desfasurare", este o parte din mesajul postat pe pagina de Facebook a FRG. 

Știm cu toții că în spatele fiecărei mari performanțe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele...

Publicată de Federația Română de Gimnastică pe Miercuri, 21 aprilie 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!