Tragedie in sportul romanesc! Mama Larisei Iordache a decedat, cu o luna inainte de Jocurile Olimpice

Larisa Iordache JO 2020 Tokyo Alte sporturi Tragedie in sportul romanesc! Mama Larisei Iordache a decedat, cu o luna inainte de Jocurile Olimpice
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Iunie 2021, 10:51
Data actualizarii: Duminica 27 Iunie 2021, 11:00

Larisa Iordache trece prin clipe dificile, dupa ce mama sa a decedat cu doar o luna inaintea startului Jocurilor Olimpice.

Conform Digisport, mama Larisei suferea de cancer si facea sedinte de chimioterapie. In ultima perioada, starea de sanatate s-a agravat. Larisa Iordache trebuia sa faca, alaturi de echipa Romaniei, un ultim test inainte de JO, la Gent,  insa nu a mai facut deplasarea.

Larisa a anuntat decesul mamei sale printr-un mesaj postat pe Instagram: "Sufletul sa iti fie linistit, mami! Mereu in inima, sufletul si inima mea, vei ramene cel mai puternic om din lume. Te iubesc".

  • Tragedie in sportul romanesc! Mama Larisei Iordache a decedat, cu o luna inainte de Jocurile Olimpice

De asemenea, si CS Dinamo a postat un mesaj, pe social media, prin care isi anunta regretul fata de disparitia mamei Larisei: "Condoleante, Larisa! Suntem cu sufletul si gandul alaturi de campioana noastra Larisa Iordache, in aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!"

Larisa Iordache si-a asigurat, pe 21 aprilie, prezenta la JO de la Tokyo, dupa ce a obtinut locul doi la categoria individual-compus in cadrul Campionatului European de la Basel. Ea a mai participat la Olimpiada de la Londra, din 2012, unde a obtinut medalia de bronz.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!