GALERIE FOTO Larisa Iordache s-a căsătorit! Imagini spectaculoase de la cununia civilă a sportivei

Larisa Iordache Cristian Chirița gimnastica nunta Gimnastica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 17:06
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 17:06

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au făcut un pas important în viața lor, devenind o familie, după ce au spus 'DA' la cununia civilă.

Partenerul sportivei a cerut-o de soție chiar în prima zi din 2024, iar acum au devenit soț și soție.

"Noi am vrut să facem de 1 iunie cununia civilă pentru că, în momentul în care eu și Cristian ne-am cunoscut,  eram doi copii. Încă mai suntem copii pentru că ne dezvoltăm și creștem împreună. Am zis că pe 1 iunie ar fi frumos pentru că doi copii își iau viață în mână și fac lucruri de oameni mari.

De 1 iunie nu s-a nimerit, am avut amândoi competiții. El a ales data de 8 iunie. I s-a părut că cifra 8, pusă orizontal, simbolizează infinitul. Semnifică iubirea noastră infinită unul față de altul", a declarat Larisa Iordache, potrivit Fanatik

Larisa Iordache, 21 de medalii în carieră 

În 2008 a intrat în lotul național de gimnastică, moment în care a fost comparată și cu Nadia Comăneci pentru calitățile pe care le arăta. Debutul internațional și l-a făcut în 2009, la Top Gym Trophy, acolo unde a câștigat medalia de bronz pe echipe. La nivel individual, atunci a reușit să câștige medalia de aur la individual-compus, dar și la bârnă. 

Singura medalie olimpică pe care a câștigat-o în carieră a fost la Londra, în 2012, când a luat bronzul cu echipa României. Ultimele medalii cucerite de Larisa Iordache sunt obținute la Campionatul European de la Mersin. Acolo, Iordache a luat aur la bârnă și la sol, dar și una de argint.  21 de medalii este numărul cu care Larisa Iordache își încheie cariera în gimnastică. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!