Un jucator al lui Juventus lupta cu COVID-19! Cum ajuta acesta sistemul medical din Italia

Un jucator al lui Juventus lupta cu COVID-19! Cum ajuta acesta sistemul medical din Italia

Toata lumea s-a mobilizat in lupta impotriva coronavirus si toti marii sportivi au facut donatii considerabile.

Federico Bernardeschi, jucatorul lui Juventus, a organizat o strangere de fonduri pentru a ajuta sistemul medical din Italia. Mijlocasul a reusit sa stranga peste 78 de mii de euro, iar banii s-au dus catre spitalul Humanitas Gradenigo din Torino.

"Multumesc tuturor celor care au raspuns la apelul meu, care au dat ce au putut, obtinand un rezultat extraordinar, demonstrand inca o data ca suntem o tara grozava, care se dovedeste unita in momentele grele.", a spus Berardeschi conform Tuttosport. 

Jucatorul lui Juventus a lansat strangerea de fonduri in 11 martie prin intermediul platformei GoFundMe si a facut posibila achizitionarea a opt ventilatoare portabile de plamani si alte instrumente donate spitalului. Donatia a depasit 78 de mii de euro.

Datorita lui Bernardeschi si a echipamentului achizitionat, spitalul poate conta acum pe opt noi locuri de ingrijire subintensiva si directorul a tinut sa ii multumeasca fotbalistului. "Multumim sincer lui Federico Bernardeschi si tuturor persoanelor care au contribuit la strangerea de fonduri pe care el a promovat-o.", a spus directorul spitalului.

Berardeschi joaca la Juventus din 2017 si a inscris de 9 ori in 94 de aparitii pentru "Batrana Doamna."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o conferinţă de presă. Critici la adresa Prefectului Capitalei
BRAT

Modifică setările cookies