Un jucator al lui Juventus lupta cu COVID-19! Cum ajuta acesta sistemul medical din Italia

Un jucator al lui Juventus lupta cu COVID-19! Cum ajuta acesta sistemul medical din Italia

Toata lumea s-a mobilizat in lupta impotriva coronavirus si toti marii sportivi au facut donatii considerabile.

Federico Bernardeschi, jucatorul lui Juventus, a organizat o strangere de fonduri pentru a ajuta sistemul medical din Italia. Mijlocasul a reusit sa stranga peste 78 de mii de euro, iar banii s-au dus catre spitalul Humanitas Gradenigo din Torino.

"Multumesc tuturor celor care au raspuns la apelul meu, care au dat ce au putut, obtinand un rezultat extraordinar, demonstrand inca o data ca suntem o tara grozava, care se dovedeste unita in momentele grele.", a spus Berardeschi conform Tuttosport. 

Jucatorul lui Juventus a lansat strangerea de fonduri in 11 martie prin intermediul platformei GoFundMe si a facut posibila achizitionarea a opt ventilatoare portabile de plamani si alte instrumente donate spitalului. Donatia a depasit 78 de mii de euro.

Datorita lui Bernardeschi si a echipamentului achizitionat, spitalul poate conta acum pe opt noi locuri de ingrijire subintensiva si directorul a tinut sa ii multumeasca fotbalistului. "Multumim sincer lui Federico Bernardeschi si tuturor persoanelor care au contribuit la strangerea de fonduri pe care el a promovat-o.", a spus directorul spitalului.

Berardeschi joaca la Juventus din 2017 si a inscris de 9 ori in 94 de aparitii pentru "Batrana Doamna."

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies