ULTIMA ORA | Ar fi mutarea secolului! Zlatan Ibrahimovic dorit cu insistenta de un club URIAS din Italia! Starul suedez vrea sa isi incheie cariera acolo: "Il asteptam!"

Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy Napoli Italia ULTIMA ORA | Ar fi mutarea secolului! Zlatan Ibrahimovic dorit cu insistenta de un club URIAS din Italia! Starul suedez vrea sa isi incheie cariera acolo: "Il asteptam!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 09:26
Data actualizarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 09:29

Ibrahimovic este dorit de un club din Serie A.

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a anuntat ca vrea sa revina in fotbalul mare. Locul in care ar vrea sa se intoarca este Italia, mai exact la Napoli, club la care vrea sa isi incheie cariera. Antrenorul napoletanilor a spus ca il asteapta pe Ibrahimovic la echipa si chiar va vorbi cu acesta.

"O sa il sun in seara asta si o sa ii spun ca il asteptam! Am multa afectiune pentru el. Maine, dupa ce vorbesc cu el, va spun cum a decurs", a declarat Ancelotii la finalul meciului disputat de Napoli cu Verona.

Acum am 38 de ani, dar mai dau 20 de goluri. Italia este a doua mea tara. Ce voi face? Voi analiza cu calm. Inca mai caut provocari", a declarat Ibrahimovic pentru Gazzetta dello Sport.

Si agentul jucatorului, Mino Raoila, a dezvaluit ca suedezului i-ar placea sa isi incheie cariera la Napoli.

"Zlatan m-a sunat si mi-a spus: 'Mino, vreau sa imi inchei cariera la Napoli'. Asta deoarece mentalitatea napoletanilor este foarte aproape de a sa", a spus Mino Raiola.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!