Italia

Ancelotti nu-l vrea pe Chiriches! Anuntul facut de Gazetta dello Sport: romanul pleaca de la Napoli! Prima oferta primita

Vlad Chiriches va pleca, cel mai probabil, de la Napoli in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 16:35
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 16:42

Jurnalistii de la Gazetta dello Sport anunta ca presedintele lui Napoli, De Laurentis, si antrenorul Carlo Ancelotti au avut o discutie ampla in ceea ce priveste lotul cu care echipa va aborda sezonul urmator, iar Chiriches nu va face parte din planurile noului tehnician. Conform sursei citate, Napoli va incerca sa-i acorde mai multe sanse lui Nikola Maksimovic. Acesta si Lorenzo Tonelli vor fi rezervele fundasilor titulari, mai noteaza cotidianul italian.

Potrivit Corriere di Torino, Chiriches ar putea ajunge la Torino. Internationalul roman in varsta de 28 de ani este dorit de Torino care se afla in cautarea unui fundas central de picior drept. Napoli va renunta definitiv la Chiriches, ci il va imprumuta la Torino daca cele doua cluburi vor ajunge la un acord in acest sens.

Chiriches a venit la Napoli in 2015 si a semnat recent prelungirea contractului pana in 2022. Chiriches a jucat insa doar 42 de meciuri si a marcat 4 goluri pentru Napoli in aceasta perioada.

Modifică setările cookies