Profetia lui s-a adeverit! E INCREDIBIL ce declara presedintele lui Juventus despre Ronaldo in 2013! 

Cristiano Ronaldo Andrea Agnelli Cristiano Ronaldo Juventus Torino Juventus Torino Ronaldo Juventus Italia Profetia lui s-a adeverit! E INCREDIBIL ce declara presedintele lui Juventus despre Ronaldo in 2013!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 17:09
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 17:09

Juventus a dat lovitura anului: transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. 

Juventus domina autoritar campionatul italian, insa echipa din Torino n-a reusit sa se impuna in Champions League. Au fost doua finale jucate in ultimii ani de italieni, ambele pierdute categoric in fata gigantilor din Spania, Barcelona si Real Madrid.

Prin aducerea lui Cristiano Ronaldo, italienii sper ca pot pune capat dominatiei spaniole din ultimii ani in cupele europene.

Juventus a platit 115 milioane de euro pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, pe care il vaneaza de mai mult timp.

"In 5 ani o sa putem sa transferam jucatori precum Cristiano Ronaldo", spunea presedintele lui Juventus, Andrea Agnelli.

Agnelli conduce Juventus din 2010, iar de atunci clubul a trecut la un alt nivel. Echipa e campioana in fiecare an in Italia si a jucat doua finale de Champions League. Juventus joaca pe un stadion nou si are o sigla noua, mai moderna. Clubul a investit mult in marketing, iar rezultatele incep sa se vada.

Cristiano Ronaldo este omul care sa duca Juventus la un nou nivel. Unul pe care Juventus nu l-a mai atins de 22 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!