Cristiano Ronaldo face LEGEA la Juventus! Cum a reactionat Cuadrado cand a aflat ca trebuie sa-i cedeze tricoul cu numarul 7

Vineri 13 Iulie 2018, 11:27

	Cristiano Ronaldo face LEGEA la Juventus! Cum a reactionat Cuadrado cand a aflat ca trebuie sa-i cedeze tricoul cu numarul 7

Tricoul cu numarul 7 al lui Juventus a ajuns la Cristiano Ronaldo imediat dupa transfer desi alt jucator l-a purtat in sezonul trecut.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Mijlocasul nationalei Columbiei, Juan Cuadrado, a declarat in timpul unei conferinte de presa din Bogota ca este fericit sa-i cedeze tricoul cu numarul 7 lui Cristiano Ronaldo! Detinatorul Balonului de Aur a fost transferat pentru 105 milioane de euro de la Real Madrid!

Cristiano Ronaldo a purtat tricoul cu numarul 7 aproape toata cariera astfel ca, odata cu venirea la Juventus, Ronaldo a preluat acest numar de la Cuadrado: "Stim ce reprezinta el cu acest numar si nu am avut nicio problema (sa i-l dau).

Pentru mine cel mai important este sa ma antrenez din greu si sa fiu gata atunci cand antrenorul ma trimite pe teren sa joc iar acum o voi face cu alt numar" a spus Cuadrado. Acesta a postat inclusiv pe retelele de socializare imaginea de mai sus, cu tricoul cu numarul 7 al lui Juventus cu numele Ronaldo pe spate.

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT