Vineri 13 Iulie 2018, 11:27

Cristiano Ronaldo face LEGEA la Juventus! Cum a reactionat Cuadrado cand a aflat ca trebuie sa-i cedeze tricoul cu numarul 7


	Cristiano Ronaldo face LEGEA la Juventus! Cum a reactionat Cuadrado cand a aflat ca trebuie sa-i cedeze tricoul cu numarul 7

Tricoul cu numarul 7 al lui Juventus a ajuns la Cristiano Ronaldo imediat dupa transfer desi alt jucator l-a purtat in sezonul trecut.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Mijlocasul nationalei Columbiei, Juan Cuadrado, a declarat in timpul unei conferinte de presa din Bogota ca este fericit sa-i cedeze tricoul cu numarul 7 lui Cristiano Ronaldo! Detinatorul Balonului de Aur a fost transferat pentru 105 milioane de euro de la Real Madrid!

Cristiano Ronaldo a purtat tricoul cu numarul 7 aproape toata cariera astfel ca, odata cu venirea la Juventus, Ronaldo a preluat acest numar de la Cuadrado: "Stim ce reprezinta el cu acest numar si nu am avut nicio problema (sa i-l dau).

Pentru mine cel mai important este sa ma antrenez din greu si sa fiu gata atunci cand antrenorul ma trimite pe teren sa joc iar acum o voi face cu alt numar" a spus Cuadrado. Acesta a postat inclusiv pe retelele de socializare imaginea de mai sus, cu tricoul cu numarul 7 al lui Juventus cu numele Ronaldo pe spate.