Campionate externe

ATAC sub centura al lui Cristiano Ronaldo! Portughezul i-a luat la tinta pe oficialii FIFA: "Cei care inteleg acest sport isi dau seama cat e de greu"

Cristiano Ronaldo a aruncat sageti catre Mohamed Salah si oficialii FIFA dupa gala Globe Soccer Awards. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Ianuarie 2019, 20:04
Data actualizarii: Sambata 05 Ianuarie 2019, 20:06

Starul de la Juventus a primit trofeul pentru cel mai bun gol al sezonului la Globe Soccer Awards pentru reusita sa in meciul Real Madrid - Juventus, cand inca purta tricoul spaniolilor. 

Cu toate acestea, golul sau nu a castigat si trofeul Puskas, fiind devansat de Mohamed Salah. 

La acea vreme, Ronaldo spunea: "Salah a meritat sa castige trofeul Puskas, a marcat un gol frumos. Totusi, sa fim sinceri, al meu a fost cel mai frumos. Nu sunt dezamagit, asa e viata, uneori castigi, alteori pierzi. Ce ma intereseaza pe mine este ca in 15 ani de cariera am reusit sa mentin acelasi nivel al performantei"

Acum, dupa ce meritele i-au fost recunoscute in cadrul galei Globe Soccer Awards, Ronaldo nu a mai avut aceleasi declaratii blande. 

Portughezul a atacat oficialii FIFA si, indirect, si pe Mohamed Salah. 

"Vad ca cei care inteleg acest sport isi dau seama cat de greu este sa marchezi un gol ca acesta. Am marcat aproape 700 de goluri in cariera mea, insa acesta este, de departe, cel mai bun", a spus Ronaldo, facand referire la faptul ca oficialii FIFA nu inteleg fotbalul asa cum ar trebui, motiv pentru care au desemnat golul lui Salah drept cel mai bun al sezonului. 

Modifică setările cookies