Ce surpriza pregateste Lopetegui! Pe cine vrea sa transfere Real Madrid in locul lui Benzema si Cristiano Ronaldo
Vineri 13 Iulie 2018, 12:22

Ce surpriza pregateste Lopetegui! Pe cine vrea sa transfere Real Madrid in locul lui Benzema si Cristiano Ronaldo

Daca pana acum s-a vorbit numai de inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, Lopetegui se gandeste si la atacantul pe care sa-l aduca in locul lui Benzema.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Vestea transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino a eclipsat anului lui Karim Benzema, cel care isi ia la randul sau ramas bun de la Real Madrid dupa 8 ani. Atacantul francez urmeaza sa ajunga la Napoli iar Julen Lopetegui i-a transmis lui Florentino Perez pe cine vrea in locul lui Benzema: Rodrigo Moreno de la Valencia!

Totusi, cei de la Real vor avea dificultati in realizarea transferului. Internationalul spaniol a declarat inainte de Mondial ca isi doreste sa ramana la Valencia: "Am avut un sezon grozav, urmeaza o provocare mare in Champions League, ma simt important aici, sunt fericit" spunea Rodrigo. In plus, cei de la Valencia cer o suma ametitoare pentru jucatorul de 27 de ani: 120 de milioane de euro!

In ceea ce il priveste pe inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, Florentino Perez are 3 nume pe lista: Neymar, Eden Hazard si Kylian Mbappe.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"