"Ma SINUCID!" GREVA la fabrica Fiat dupa sosirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Anuntul angajatilor

Nu toti italienii sunt fericiti dupa venirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 11:44
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 11:44

Campioana Italiei a produs socul periodei de transferuri prin aducerea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru 115 milioane de euro. In total, portughezul ii va costa pe italieni 400 de milioane de euro, prin contractul sau de 30 de milioane de euro pe an plus bonusuri.

Muncitorii de la fabrica Fiat-Chrysler au decis sa faca greva deoarece ei considera ca sunt cei care vor plati pentru achizitia lui Cristiano Ronaldo.

"Cristiano Ronaldo, noi te platim! Milioane pentru Ronaldo, lovituri in mingiile muncitorilor", scrie pe un afis postat pe poarta fabricii.

Doua greve sunt programate in Italia dupa venirea lui Ronaldo, pe 16 iulie la fabrica Fiat din Melgi si pe 20 iulie la Pomigliano.

"Banii platitorilor de taxe se duc la Ronaldo. Banii poporului italian, ai muncitorilor din fabrici. 400 de milioane ca sa inchida fabrica. Se folosesc de inchiderea fabricii ca sa-l plateasca pe Ronaldo. Asa vor sa faca!", sustine un sindicalist care avea scris un mesaj ferm pe tricou: "O sa ma sinucid! Nu e corect! Cele 400 de milioane sunt din buzunarul nostru".

Atat clubul Juventus cat si fabrica Fiat sunt detinute de familia Agnelli, care le opereaza ca doua afaceri separate. 

Modifică setările cookies