Italia

Primul titlu dupa 11 ani pentru Inter! Lovitura pentru Ronaldo si milionarii de la Juve si Milan. Conte a castigat primul campionat pe Meazza

Serie A are o noua campioana, dupa 9 ani de dominatie a lui Juventus Torino.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 02 Mai 2021, 18:55
Data actualizarii: Duminica 02 Mai 2021, 19:03

Inter este noua "regina" a Italiei. Echipa lui Antonio Conte profita de egalul facut de Atalanta, 1-1 pe terenul lui Sassuolo, meci in care a evoluat si Vlad Chiriches, si poate incepe sarbatoarea.

Cu patru etape inainte de final, diferenta dintre Inter si Atalanta, ocupanta locului 2, este de 13  puncte, imposibil de recuperat. 

  • Primul titlu dupa 11 ani pentru Inter! Lovitura pentru Ronaldo si milionarii de la Juve si Milan. Conte a castigat primul campionat pe Meazza

Inter este la primul "Scudetto" dupa o pauza de 11 ani. Precedentul titlu fusese castigat in 2010, perioada in care Inter era pregatita de Jose Mourinho.

Ionut Radu a facut parte din lotul lui Inter in acest sezon, dar nu a evoluat. Va avea insa ocazia sa joace de acum, deoarece Conte si-ar dori ca in ultimele 4 partide sa le dea spatiu si jucatorilor care au prins mai putine minute in acest sezon.

Modifică setările cookies