enzo maresca Dennis Man Manchester City Parma valentin mihaila Italia

Valentin Mihaila si Dennis Man au un nou antrenor! Cine va prelua banca tehnica a Parmei din sezonul urmator

Roberto D'Aversa s-a despartit de Parma dupa retrogradarea in Serie B.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 14:00
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 00:20

27 mai 14:00 Parma a emis un comunicat de presa prin care a prezentat noul antrenor al echipei. Enzo Maresca va fi antrenorul lui Valentin Mihaila si a lui Dennis Man.

"Parma Calcio 1913 are placerea sa anunte ca Enzo Maresca este noul antrenor principal al Parmei Calcio", este mesajul transmis pe site-ul oficial al clubului.

25 mai 12:00 Cu un nou inceput de drum, dupa cum anunta chiar patronul american al Parmei, Kyle Krause, formatia italiana e aproape sa-si aduca un nou antrenor, scolit si invatat de Guardiola la Manchester City. Concret, Enzo Maresca, fostul jucator italian de la Sevilla, printre altele, se afla in negocieri cu Parma pentru a deveni noul antrenor al echipei, dupa cum anunta Gianluca Di Marzio.

Retras din activitate in la inceputul lui 2017, italianul a fost antrenor secund la Ascoli, Sevilla si West Ham, iar din august 2020 a pregatit formatia de rezerve al lui Manchester City, unde in 28 de partide a avut o medie de 2,21 puncte pe meci, o performanta destul de buna avand in vedere lipsa de experienta.

Poate fi o miscare interesanta a managementului american de la Parma, in conditiile in care se doreste un suflu nou la echipa, cel putin din punct de vedere al partii administrative, iar tanarul tehnician poate sa vina cu acest lucru, plus entuziasmul de a lucra la formatie cu resurse financiare si cu dorinta de a progresa si a ajunge din nou o putere in Serie A.

Modifică setările cookies